Solliciteren Log in

De specialist voor in de autobranche!

Wat we voor u oplossen?

U zoekt gekwalificeerd personeel voor uw bedrijf in de Automotive sector? Dan bent u bij Maintec Automotive aan het juiste adres! Maintec Automotive richt zich op het invullen van zowel vaste als tijdelijke vacatures voor gekwalificeerde specialisten en professionals binnen de Nederlandse automotive sector. Dit betreffen zowel commerciële, administratieve en technische functies als functies op management- en directieniveau.

Wij zijn onder andere actief in de personenwagen- en bedrijfswagensector, autoschade en leasing.

Of het nu gaat om een startersvacature of een functie voor een zeer ervaren automotive professional, u vindt de best passende kandidaat veelal bij Maintec Automotive!

Wilt u dat een vacature in verband met vertrouwelijkheid niet openbaar gemaakt wordt? Dat begrijpen wij en dat komt geregeld voor. Wij gaan dan met een nog discretere werkwijze op zoek naar de gewenste kandidaat.

Werving & Selectie

Als u onze kandidaat direct zelf in dienst wilt nemen, dan berekenen wij eenmalig een bemiddelingsfee op basis van een percentage van het bruto jaarsalaris. Voor uw Werving & Selectie opdracht hanteren wij het principe 'no cure no pay.'

Uitzenden

Voor tijdelijke dienstverbanden, projecten, bij drukte of bijvoorbeeld vervanging bij ziekte kunt u kandidaten op uurbasis bij ons inlenen. Alleen de gewerkte uren worden dan gefactureerd. Ook voor vaste dienstverbanden gebeurt het steeds vaker dat de opdrachtgever een kandidaat laat starten op flexibele uitzendbasis en na een periode overneemt.

Detacheren

Voor tijdelijke dienstverbanden, projecten of bijvoorbeeld vervanging bij langdurige ziekte waarbij vooraf duidelijk is dat het voor een bepaalde periode zal zijn, is het inlenen van vakkundig personeel op detacheringsbasis een passende oplossing. Zo is er zekerheid dat de medewerker voor de betreffende periode beschikbaar is voor uw bedrijf.

Payroll

U heeft zelf een geschikte kandidaat gevonden maar u wilt hem of haar nog niet zelf in dienst nemen. Payrolling is dan de ideale oplossing voor u. De kandidaat gaat op een flexibel contract van Maintec Automotive voor u werken en u betaalt alleen de gewerkte uren.