Solliciteren Log in

De specialist voor in de autobranche!

Waarom Maintec Automotive?

Maintec Automotive is de specialist als het gaat om het invullen van zowel vaste als tijdelijke / interim vacatures voor gekwalificeerde specialisten en professionals binnen de gehele Nederlandse automotive sector. Dit betreffen zowel commerciële, administratieve en technische functies als functies op management- en directieniveau.

Wij zijn actief voor diverse automotive opdrachtgevers: van autodealer, universeel autobedrijf, fabrikant en toeleverancier tot importeur, holding en transporteur. Kortom: werkelijk de gehele Nederlandse automotive sector!

Of je nu een zeer ervaren automotive professional of (bijna) afgestudeerde bent, je kunt via Maintec Automotive de functie vinden die jij zoekt!

Schrijf mij in!

Functies en sectoren

Zeer diverse vacatures, op zowel MBO en HBO als op Universitair niveau, worden regelmatig door ons gepubliceerd.

Daarnaast hebben wij ook regelmatig vacatures die wij niet algemeen bekend mogen maken. Mochten wij de functie waarnaar jij zoekt momenteel niet gepubliceerd hebben, dan is het dus zeker zinvol je bij ons in te schrijven.

Wij starten onze zoektocht naar de beste professional immers altijd in de eigen database!

Maintec Automotive is werkzaam voor diverse soorten opdrachtgevers:

 • Fabrikanten
 • Universele bedrijven; personenauto's / bedrijfswagens
 • Autoschadebedrijven
 • Importeurs
 • Holdings
 • Dealerbedrijven; personenauto's / bedrijfswagens
 • Brancheorganisaties
 • Toeleveranciers
 • Leasing
 • Distributeurs
 • Autoverhuurmaatschappijen
 • Motorfiets bedrijven
 • Personenvervoer

Mogelijkheden bij Maintec Automotive?

Bij Maintec Automotive kijken we samen naar de juiste oplossing. Er is nooit één oplossing. We kijken naar je behoeftes en wensen. Kiezen samen voor de beste oplossing. Ook maatwerk is bij Maintec Automotive mogelijk. Lees hieronder de smaken van Maintec.

Vaste baan bij opdrachtgever

Wil jij het liefst rechtstreeks in dienst treden bij een van onze opdrachtgevers? Dan zit je goed bij Maintec Automotive! De meeste vacatures die wij in beheer hebben, betreffen een bemiddeling voor een direct arbeidscontract bij een van onze opdrachtgevers. Dit zijn de zogenaamde werving & selectie vacatures.

Maintec Automotive werft naar aanleiding van de vacature van de opdrachtgever kandidaten, selecteert de best passende kandidaten en begeleidt hen tijdens de daaropvolgende sollicitatieprocedure.

Uiteindelijk is de bedoeling dat een of meerdere kandidaten worden aangenomen bij de opdrachtgever. Bij aanvang van het dienstverband krijg je meestal een arbeidscontract voor bepaalde tijd; de intentie is echter altijd om dit op den duur om te zetten naar onbepaalde tijd.

Tijdelijk werk / projecten

De autobranche zit in de lift. Hierdoor hebben wij groeiend aantal vacatures die in eerste instantie voor een tijdelijke periode, op projectbasis of op interimbasis zijn. Tijdelijk is in deze een ruim begrip. Het kan een tijdelijke vacature voor een week zijn in verband met bijvoorbeeld drukte of ziekte van een medewerker. Maar vaak zijn de opdrachten voor meerdere maanden of zelfs een jaar bij een project. Vooraf geven wij jou hier zoveel mogelijk duidelijkheid over.

Al onze vacatures zijn voor kandidaten met recente werkervaring in de automotive en aantoonbare diploma's.

Maintec Automotive werft en selecteert voor de opdrachtgever de best passende kandidaat. Als geselecteerde kandidaat krijg jij vervolgens van ons een arbeidscontract op basis van de uitzend-CAO. Tijdens dit tijdelijke dienstverband begeleiden wij jou als professional op betrokken wijze.

De praktijk is vaak dat je start op tijdelijke basis (uitzenden) via Maintec Automotive maar dat jij, bij goed functioneren, na verloop van tijd een contract direct bij de opdrachtgever krijgt aangeboden.