Solliciteren Log in

Sluit je aan bij een groeiend en enthousiast team

Word jij een Maintec-er?

Samen werken we elke dag keihard om vaklieden te helpen aan hun droombaan in de automotive branche. Wij weten het gewoon niet anders! Want wij zijn „ondernemers in dienst“ bij Maintec. Communiceren doen we vooraf en transparant. Je weet altijd wat je van ons kunt verwachten. Daar zijn we #trots op. En daarom vinden wij het heel gewoon om het onbekende te verkennen. Want zonder #lef ademt een Maintec-er niet! 

Deel uitmaken van Maintec?

Onze vacatures

Weet jij hoe je Tik-Tok fillmpjes moet opnemen? Ben jij actief op LinkedIn, Facebook of Instagram? Is social media geen onbekend terrein voor jou? Wil je een platte organisatie waar je ruimte krijgt voor je creativiteit? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 Zeist

 Commercieel/Sales

 HBO

 Student

 Student

Ben jij op zoek aar een inhoudelijke rol op finance? Wil je een stempel kunnen drukken op de kwaliteit van finance binnen Maintec? Dan is dit jouw rol! Als administrateur in Barendrecht draag je zorg voor een juiste, volledige, tijdige en efficiënte uitvoering van de financiële administratie. Je werkt in een klein team samen met een administratief medewerkster en valt onder leiding van de financieel manager.

 Barendrecht

 Administratief

 HBO

 Senior (> 5 jaar ervaring)

 Senior (> 5 jaar ervaring)

Wil jij echt het verschil gaan maken? Wil jij werken bij- en onderdeel zijn van een organisatie waar #Trots#Lef #Groei#Funtowork de kernwaarden zijn? Heb jij een passie voor techniek en wil je mensen helpen aan een nieuwe toekomst? Dan is dit jouw uitdaging!

 Groningen

 Automotive - overig

 MBO

 Junior (1 - 3 jaar ervaring)

 Junior (1 - 3 jaar ervaring)

Wij geloven in de kracht van onze mensen, die elke dag met passie en plezier werken. Bij alles wat we doen staat ‘having fun’ centraal onder het motto #funtowork.  Als accountmanager bouw je relaties op met technische vakmensen en opdrachtgevers in het zuiden van het land.

 Eindhoven

 Commercieel/Sales

 HBO

 Medior (3 - 5 jaar ervaring)

 Medior (3 - 5 jaar ervaring)

Ben jij in je element in een internationale en commerciële omgeving? Wil je impact maken door het juiste personeel aan te leveren aan opdrachtgevers van naam in de techniek? Ben je een ster in het binden van internationale kandidaten? Dan is dit jouw kans!

 Eindhoven

 Commercieel/Sales

 HBO

 Medior (3 - 5 jaar ervaring)

 Medior (3 - 5 jaar ervaring)

Bij Maintec Automotive werk ik in de functie van Projectmanager. Als projectmanager werf ik kandidaten voor opleidingen in het Autoschadeherstel, zoek ik naar matches voor de vacatures die open staan, heb ik intakes met potentiële kandidaten, heb ik contact met coaches en opdrachtgevers, ga ik naar beurzen, pak ik een stukje social media op en doe ik administratief werk. Kortom, een heel veelzijdige functie! Ik haal voldoening uit mijn werk op het moment dat ik leuke intakes heb gehad met mogelijke kandidaten. Ook vind ik het heel mooi om te zien dat kandidaten tijdens de opleiding veel leren en hier ook #trots over vertellen. Verder werken wij bij Maintec Automotive in een gezellig team dat met elkaar de handen uit de mouwen steekt en elke uitdaging aangaat!

Tabitha Fennema - Projectmanager Automotive