Solliciteren Log in

Maintec is de beste plek voor vaklieden en leerlingen om banen
in de te vinden.

Maintec staat altijd klaar voor zijn vakspecialisten en klanten! Ook in tijden van Corona.

Onze aangepaste werkwijze wegens het coronavirus (COVID-19)

Het coronavirus heeft inmiddels veel gevolgen voor ons land. De overheid heeft opgeroepen om sociale contacten zo veel mogelijk te beperken en vraagt iedereen om, indien mogelijk, zo veel mogelijk thuis te werken. Bij Maintec nemen wij deze maatregelen uiterst serieus. Om die reden werken veel van onze collega’s momenteel vanuit huis. Zo kunnen we het verspreiden van het virus beperken, maar tegelijkertijd toch vakspecialisten verder helpen aan een baan in de techniek en klanten helpen met de juiste match.

Al onze fysieke afspraken zijn omgezet naar digitale afspraken. Dit betekent dat er telefonische of videogesprekken zullen plaats vinden. Bij videogesprekken maken we gebruik van bekende systemen als Whatsapp of Facetime. We zullen in ieder geval elk moment bereikbaar zijn om al je vragen te beantwoorden. Denk hierbij aan vragen over je werk, nieuwe uitdagingen of wanneer je op zoek bent naar nieuwe vakspecialisten.

Van al onze vakspecialisten vragen wij om de regels van onze opdrachtgevers te volgen. Indien er aanvullende vragen zijn, staat jouw vaste contactpersoon bij Maintec voor je klaar. Onze klanten zijn op dit moment nog actief en zijn zeker naar je op zoek!

We zijn een partner van onze klanten en niet bang om ook in deze dagen keuzes te maken die niet voor de hand liggen. We denken graag mee om uit elke situatie het optimale te halen en staan altijd voor je klaar. Het is een moeilijke tijd waar we samen doorheen moeten.

Wij zullen ons iedere dag blijven inzetten voor klanten en vakspecialisten.

Maintec B.V.

Onze FAQ >