Solliciteren Log in

De specialist voor in de autobranche!

De specialist voor personeel in de autobranche.

Binnen Maintec Nederland hebben wij een apart specialisme, dat landelijk opereert vanuit de vestiging Zeist: Maintec Automotive. Zowel automotive professionals als organisaties zijn bij ons aan het juiste adres voor een uitdagende vaste vacature, een project, een tijdelijk dienstverband of andere HR vraagstukken binnen de Nederlandse autobranche. Hierbij kan het zowel gaan om een commerciële, technische en administratieve functie als functies op management- en directieniveau. Riemen vast en stap maar in bij Maintec Automotive!

Maintec Automotive richt zich op het invullen van zowel vaste als tijdelijke vacatures voor gekwalificeerde specialisten en professionals binnen de Nederlandse automotive sector.Dit betreffen zowel commerciële, administratieve en technische functies als functies op management- en directieniveau.

Wij zijn onder andere actief in de personenwagen- en bedrijfswagensector, autoschade en leasing.

Alle Consultants van Maintec Automotive hebben een autobranche achtergrond. Zij zijn zelf werkzaam geweest in deze branche en hebben vele jaren ervaring in de automotive recruitment.

Of het nu gaat om een vacature voor een (bijna) afgestudeerde of zeer ervaren autobranche professional, Maintec Automotive gaat voor de best mogelijke match tussen een kandidaat en de opdrachtgever!

Maintec Automotive is onderdeel van Maintec: met de drie concepten weet Maintec zich te onderscheiden in de technische uitzendbranche. Voor opdrachtgevers hebben we vakspecialisten met jarenlange ervaring, talentvolle mensen aan het begin van hun loopbaan en internationaal personeel om te ondersteunen in tijdelijke projecten.

Wij opereren in verschillende vakgebieden. Als het maar om techniek draait. Specialisten met de juiste vaardigheden zijn niet altijd gemakkelijk te vinden. Maintec weet echter met zijn jarenlange netwerk het beste technische personeel te binden en te boeien. Wij zijn trots op onze manier van denken en doen. Zowel onze technische klanten als vakspecialisten staan bij ons centraal.

Bezoek Maintec

Maintec is onderdeel van TecqGroep: een groep bedrijven die gespecialiseerd is in de bemiddeling van technisch personeel. Deze specialistische werkmaatschappijen zorgen ervoor dat technische opdrachtgevers over de juiste specialisten kunnen beschikken, passend bij ieders ambitie en carrièreniveau. TecqGroep heeft een sterke positie in de technische arbeidsmarkt en bemiddelt op elk niveau, zowel blue collar en white collar specialisten.

Met de toenemende flexibilisering wilt TecqGroep als specialist de continuïteit en zekerheid voor opdrachtgevers garanderen. Door opleiding en permanente ontwikkeling van kennis en competenties van technisch talent, houdt TecqGroep grip én zicht op technisch talent.

Bezoek TecqGroep