Naar hoofdinhoud

Word Maintec Interim Professional Automotive

Vind jij de afwisseling van het werken voor verschillende opdrachtgevers prettig, maar zoek je de zekerheid van een vaste werkgever? Heb jij passie voor de autobranche en ben jij trots op je werk? Dan zoeken wij jou!

Wat kun je van ons verwachten?

Maintec onderhoudt duurzame relaties met een groot scala aan opdrachtgevers binnen de Nederlandse autobranche. Een functie als Maintec Interim Professional biedt je de mogelijkheid om afwisselend werk te doen bij diverse opdrachtgevers en om samen met ons jouw loopbaan vorm te geven. 

Persoonlijke ontwikkeling

Wij vinden persoonlijke groei en ontwikkeling ontzettend belangrijk. Samen met jou zoeken we naar de beste mogelijkheden in diverse omgevingen waar je je goed voelt en kunt uitblinken in je vak. Om ervoor te zorgen dat jij de automotive professional van nu bent, en de professional van de toekomst blijft, bekijken we samen met jou tijdens je loopbaan of er (maatwerk) opleiding nodig is om door te kunnen groeien. Je wordt begeleid door een Consultant van Maintec Automotive waar je met al je vragen terecht kunt.

Vaste dienst

Als Maintec Interim Professional kom je vast bij Maintec in dienst. Je beloning doet recht aan de job die je verricht. Daar staat Maintec voor. Daarom bieden we je een arbeidscontract met de zekerheid van een goed salaris en zorgen wij er uiteraard voor dat alle randvoorwaarden dik in orde zijn!

Wat verwachten wij van jou?

Je hebt minimaal een afgeronde automotive opleiding op MBO niveau 3/4, enkele jaren passende werkervaring en je zoekt werk als Eerste of Tweede Autotechnicus met APK, Eerste of Tweede Bedrijfswagentechnicus (met APK) of Diagnosetechnicus.. Andere automotive functies zijn ook bespreekbaar, mits wij daar voldoende opdrachtgevers voor hebben.

Als Maintec Interim Professional ben jij ons visitekaartje. Net als wij heb je vakmanschap, kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel staan. Je bent positief kritisch en vindt het leuk bij verschillende typen bedrijven te werken. Zowel zelfstandig als in teamverband. Vanzelfsprekend ben je leergierig, energiek en sta je ervoor open om te reizen. Je zet net dat stapje extra om een project tot een goed einde te brengen! Ten slotte ben je in het bezit van rijbewijs B.

Solliciteren?

Herken je jezelf in het profiel en zie jij een vaste baan bij Maintec wel zitten? Dan spreken wij jou graag over de mogelijkheden ons team te komen versterken!

Je kunt gemakkelijk solliciteren door ons sollicitatieformulier in te vullen. Vermeld erbij dat je in aanmerking wilt komen om Maintec Interim Professional te worden. Een Consultant van Maintec Automotive neemt dan contact met je op!

Heb je toch nog vragen en wil je daarover graag eerst even bellen? Dan kan uiteraard ook. Neem dan contact met ons op!

 

Onze vacatures voor Interim Professionals

Geen vacatures gevonden.

Jouw voordelen:

  • De zekerheid van een vaste baan met een goed vast inkomen;
  • Pensioenregeling;
  • Mogelijkheid van een auto van de zaak of een reiskostenvergoeding;
  • Mogelijkheid om te profiteren van de voordelen van onze collectieve zorgverzekering;
  • Uitdagende werkzaamheden;
  • Afwisseling van werkzaamheden;
  • Ruimte voor persoonlijke en professionele groei.