Naar hoofdinhoud

Breng een Automotive professional aan en ontvang een Cool Blue tegoedvoucher van €200,-!

Maintec Automotive is voor diverse opdrachtgevers door geheel Nederland continue op zoek naar automotive professionals voor functies op letterlijk alle niveaus. Wij willen daarom graag binnen ons netwerk de volgende vraag uitzetten:

Weet jij een automotive professional die openstaat voor een nieuwe uitdaging? En direct beschikbaar is? Dan komen wij graag spoedig en geheel vrijblijvend, met hem of haar in contact.

Bemiddelen wij deze professional vervolgens naar een passende baan, dan krijg je van ons een mooie beloning in de vorm van een Cool Blue voucher ter waarde van €200,-!

Hoe werkt het?

Wij houden het graag simpel: zorg ervoor dat jouw contact bij ons solliciteert, zich bij ons inschrijft of zijn of haar CV naar ons mailt (automotive@maintec.net) en daarbij expliciet aangeeft dat hij of zij via jou hier op geattendeerd is.

Bemiddelen wij deze professional vervolgens naar een vaste functie, dan nemen wij (na de proeftijd) contact met je op voor het overhandigen van de beloning. Deze beloning geldt overigens per aangebrachte potentiële kandidaat, hier zit geen limiet aan!

 

Bekijk al onze automotive vacatures

Cadeaubon