Naar hoofdinhoud

Autobranche organisaties vinden professionals via Maintec.

Waarom Maintec Automotive?

U zoekt gekwalificeerd personeel voor uw bedrijf in de Automotive sector? Dan bent u bij Maintec Automotive aan het juiste adres! Maintec Automotive richt zich op het invullen van zowel vaste als tijdelijke vacatures voor gekwalificeerde specialisten en professionals binnen de Nederlandse automotive sector. Dit betreffen zowel commerciële, administratieve en technische functies als functies op management- en directieniveau.

Wij zijn onder andere actief in de personenwagen- en bedrijfswagensector, autoschade en leasing.

Of het nu gaat om een startersvacature of een functie voor een zeer ervaren automotive professional, u vindt de best passende kandidaat veelal bij Maintec Automotive!

Wilt u dat een vacature in verband met vertrouwelijkheid niet openbaar gemaakt wordt? Dat begrijpen wij en dat komt geregeld voor. Wij gaan dan met een nog discretere werkwijze op zoek naar de gewenste kandidaat.

 

Onze Algemene Voorwaarden.

Wij vinden het erg belangrijk om goed te weten wie onze opdrachtgever is en wat uw wensen zijn. Pas als er een duidelijke functieomschrijving is en een profiel van de gewenste kandidaat, starten wij met het werven en selecteren van kandidaten. Tot ons selectieproces kunnen onder meer behoren: een persoonlijke intake, referentiecheck en een assessment.

Indien wij van mening zijn dat een kandidaat geschikt kan zijn voor uw vacature, zullen wij hem of haar per email voorstellen en aansturen op een persoonlijke kennismaking. Tijdens het gehele sollicitatieproces onderhouden wij regelmatig contact met zowel u als opdrachtgever als met de kandidaat.

Onze automotive relaties waarderen de discrete, heldere, daadkrachtige en flexibele werkwijze. Met veel van onze opdrachtgevers hebben wij daarom reeds een lange samenwerking. Daar zijn wij trots op.