Naar hoofdinhoud

Projectmanager Maintec Leerbedrijf

Maintec is voor haar Leerbedrijf op zoek naar een Projectmanager.

Ben jij commercieel en heb je affiniteit met de doelgroep jongeren? Dan is deze vacature zeker interessant voor jou!

Je functie

In deze dynamische functie ben je onder andere verantwoordelijk voor de werving van leerling-technici. Dit doe je onder andere door het geven van voorlichting op VMBO-scholen, het bijwonen van banenbeurzen en open dagen op ROC's en door actieve zoekmethoden toe te passen.

Je neemt het initiatief voor de uitvoering van alle commerciële activiteiten om er voor te zorgen dat er voldoende vacatures voor leer- werkplekken zijn. Vanzelfsprekend heb je daarbij veelvuldig telefonisch en persoonlijk contact met zowel (potentiële) opdrachtgevers als met leerling technici. Daarnaast fungeer je als coach voor jouw leerlingen en begeleid je ze, samen met je opdrachtgever, naar hun diploma. Bovendien heb je veel contacten met scholen en kenniscentra.

De functie eisen

Naast een opleiding op minimaal mbo-niveau beschik je over commerciële werkervaring en een dienstverlenende instelling.

Je bent communicatief vaardig en weet je aan te passen aan je gesprekspartners. Daarnaast ben je besluitvaardig, initiatiefrijk en in staat om prioriteiten te stellen. Zowel planmatig als commercieel sta je sterk in je schoenen. Je bent in het bezit van rijbewijs b en woont in de regio waar je gaat werken.

Je beschikt in ieder geval over de kerncompetenties klantgerichtheid, kwaliteitgerichtheid en resultaatgerichtheid.

Ons aanbod

Wij bieden je een intensieve, uitdagende en zelfstandige functie in teamverband binnen een professionele, internationale organisatie met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Heb jij interesse in deze functie, stuur dan je sollicitatie met een recent Curriculum Vitae naar:

Maintec
t.a.v. Arno Buist, Operationeel Manager
arno.buist@maintec.net

Voor vragen kun je bellen met Arno Buist: 0622 46 29 30