Naar hoofdinhoud

Maintec lanceert nieuwe website voor de Automotive sector

Amsterdam – 24 juni 2016

Maintec, specialist in het detacheren van technisch vakpersoneel en leerlingen in de techniek, heeft op 20 juni haar website www.maintec-automotive.nl gelanceerd, specifiek gericht op bedrijven en professionals in de automotive sector.

De website www.maintec-automotive.nl heeft een duidelijke familieband met www.maintec.net. De uitstraling van de website is echter aangepast naar de autobranche en diensten van Maintec in de Automotive sector.

Gehele sector

Wout Oosterhof, Directeur van Maintec Nederland, legt uit: "Maintec is gespecialiseerd in het detacheren van voornamelijk technisch personeel, in 'Blue Collar' functies op niveau 3/4. In de automotive sector is onze dienstverlening breder. Daar richten wij ons op personeel voor de gehele branche. Niet alleen technici, maar ook commercieel en administratief personeel en professionals voor managementfuncties. Bij Maintec Automotive gaat dit veelal op basis van Werving & Selectie. Met deze nieuwe site kunnen wij beter tot uitdrukking brengen dat wij ook bemiddelen in niet-technisch personeel en dat wij een betrouwbare partner zijn voor recruitmentopdrachten in de gehele automobielsector tot en met de hogere managementposities."

Automotive 'ademen'

Consultants Automotive Ruben Boudewijn en Paul van Wilgenburg, beide tevens grondlegger van Maintec Automotive, tonen zich heel blij met de nieuwe site: "Op deze site zullen zowel kandidaten als opdrachtgevers zich meteen thuis voelen en goed geïnformeerd worden. Beide groepen hebben een passie voor de automotive sector en deze site 'ademt' automotive!"

Maintec Automotive is een snel groeiend onderdeel van Maintec, dat opereert sinds 2014 en inmiddels substantieel bijdraagt aan het resultaat van Maintec. Zij merkt een alsmaar stijgende vraag naar goed opgeleid personeel, waarbij zowel de opdrachtgever als de kandidaat het waardeert dat Maintec als specialistisch automotive bureau de taal van de branche spreekt. Er zijn de afgelopen jaren dan ook al vele Automotive professionals bemiddeld. Het team is groeiende en sinds mei 2016 uitgebreid met een ambitieuze derde Consultant, Tanya Antonius.

www.maintec-automotive.nl

Vragen over dit nieuwsbericht?

Indien u vragen heeft over dit nieuwsbericht kunt u deze richten aan:

Maintec Media Relations
E-mail: media.relations@maintec.net
Telefoon: +31 118 429000