Naar hoofdinhoud

APK-2 bevoegdheidsverlenging

Verleng je bevoegdheid als APK keurmeester voor lichte voertuigen

Ben jij APK-2 keurmeester en loopt je bevoegdheid binnenkort af of is deze recent verlopen? Dan ben je bij de Carflex Academy aan het juiste adres! In twee dagen bereiden wij je voor op je nieuwe examen om dezelfde week nog examen te kunnen doen bij het IBKI!

Door deze cursus te volgen wordt de kans op het in één keer slagen voor het heroriëntatie APK-2 examen aanzienlijk groter!

Baangarantie

Heb jij nu geen baan? Dan geven wij je na het succesvol afronden van deze cursus voor je APK-2 Bevoegdheidsverlenging graag een baangarantie!

Voor wie?

Deze opleiding is bedoeld voor keurmeesters met een geldige bevoegdheidspas, of met een pas die niet langer dan twee jaar is verlopen.

Tijdbesteding:

De totale cursus duurt twee werkdagen, waarin je aan de Carflex Academy in Zeist getraind wordt. Daarna vindt het IBKI examen plaats.

Inschrijven en kosten:

Heb je interesse in deze cursus, vul dan ons aanmeldformulier in of neem contact met ons op.

De kosten voor de cursus bedragen € 349,- exclusief btw. Boeken, het oefenmateriaal, het examen bij het IBKIen de koffie/ thee zijn inbegrepen.

Interesse?

Neem voor meer informatie contact met ons op of vul het aanmeldformulier voor cursisten of het aanmeldformulier voor werkgevers in.